Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volvo V60 meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini devine o caracteristică aproape necesară în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Volvo V60 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în acest articol. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volvo V60 și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA MEU Volvo V60 NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica că aerul condiționat al Volvo V60 dumneavoastră nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volvo V60

Unul dintre indicatorii destul de generali care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sugerăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Volvo V60.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volvo V60?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volvo V60

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza că un aparat de aer condiționat nu funcționează este acela că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără cunoștințe mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există mai multe cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volvo V60 al meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volvo V60 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Volvo V60 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm motivele principale ale unui sistem de aer condiționat Volvo V60 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Chiar și așa, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volvo V60?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volvo V60, nu ezitați să consultați conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat la Volvo V60 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию