Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volvo V50 meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Volvo V50 nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volvo V50 și, în final, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA MEU Volvo V50 NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica că aerul condiționat al Volvo V50 dumneavoastră nu se mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volvo V50

Unul dintre indicațiile destul de frecvente care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect. , poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volvo V50.

Weiterlesen:
Lumina cheii de pe Volvo V50 rămâne aprinsă

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volvo V50

Unul dintre celelalte simptome care vă pot înștiința la un aparat de aer condiționat defect este că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există vreun zgomot suspect). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de dificil de observat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai producă frig. Există câteva cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volvo V50 al meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volvo V50 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volvo V50 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm cei mai importanți declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volvo V50 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volvo V50?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volvo V50, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat la Volvo V50 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo V50, accesați categoria noastră Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию