Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din volvo v40 meu nu mai este rece

Dacă vrei să te răcori în lunile de vară, sau să te ajuți iarna să cureți ceața de pe parbriz, aerul condiționat în mașini devine o caracteristică aproape obligatorie în ultima vreme. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un volvo v40 nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din volvo v40 și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a remedia această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO V40 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al volvo v40 nu mai răcește.

Miros urat de aer condiționat la aerul meu volvo v40

Unul dintre indicatorii destul de generali care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect. , poate fi permanent sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la acest eșec, vă recomandăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe volvo v40.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe volvo v40 meu?

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE volvo v40

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza asupra unui aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există mai multe cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la volvo v40

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din volvo v40 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO V40 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem motivele principale ale unui sistem de aer condiționat volvo v40 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Stergatorul blocat pe volvo v40

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al volvo v40, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe volvo v40 costa aproximativ 500 euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Ссылка на основную публикацию