Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volvo S90 meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule este acum o caracteristică aproape necesară în ultima vreme. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volvo S90 nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volvo S90 și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Volvo S90 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica faptul că aerul condiționat al lui Volvo S90 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volvo S90

Unul dintre semnele destul de de bază care vă poate avertiza că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi un remediu la această defecțiune, vă recomandăm să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volvo S90.

Weiterlesen:
Volvo S90 meu trage spre stânga, ce să fac?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volvo S90

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomot suspect). Acest zgomot ar putea dezvălui un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără expertiză mecanică elaborată, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volvo S90 al meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volvo S90 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volvo S90 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să descoperim principalii declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volvo S90 care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Chiar și așa, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volvo S90?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volvo S90, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica pagina noastră dedicată conținutului pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volvo S90 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию