Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volvo S60 meu nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volvo S60 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în acest articol. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volvo S60 și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a remedia această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Volvo S60 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica faptul că aerul condiționat al lui Volvo S60 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volvo S60

Unul dintre semnele destul de generale care vă pot avertiza asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi de durată sau prezentă doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la această defecțiune, vă sugerăm să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Volvo S60.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volvo S60

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot informa asupra unui aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (simțiți-vă liber să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volvo S60

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de dificil de identificat fără cunoștințe mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există câteva motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volvo S60 al meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volvo S60 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volvo S60 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa Principalele cauze ale unui sistem de aer condiționat Volvo S60 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volvo S60, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru concentrat pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volvo S60?

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volvo S60 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector