Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volkswagen Transporter-ul meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Volkswagen Transporter nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volkswagen Transporter și, în final, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Volkswagen Transporter-ul MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al Volkswagen Transporter-ul tău nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Transporter

Unul dintre indicațiile destul de de bază care vă pot informa despre faptul că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza că un aparat de aer condiționat nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de identificat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volkswagen Transporter

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volkswagen Transporter să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter-ul MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa principalii declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volkswagen Transporter care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Transporter, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volkswagen Transporter costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию