Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 6 nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un Volkswagen Transporter 6 nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volkswagen Transporter 6 și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a remedia această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Volkswagen Transporter 6 NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica că aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Transporter 6

Unul dintre indicațiile destul de de bază care vă pot alerta asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi un remediu la această defecțiune, vă sugerăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 6.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter 6

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat defect este că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 4, ce pot face?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există câteva cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc pe Volkswagen Transporter 6

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volkswagen Transporter 6 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter 6 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut descoperi principalii declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volkswagen Transporter 6 care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Transporter 4 zdrăngănește când este rece

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volkswagen Transporter 6 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию