Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5 nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini devine o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un Volkswagen Transporter 5 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volkswagen Transporter 5 și, în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Volkswagen Transporter 5 NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot explica faptul că aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Transporter 5

Unul dintre indicațiile destul de generale care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect. , poate fi de durată sau prezentă doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 5.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter 5

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza cu privire la funcționarea defectuoasă a unui aparat de aer condiționat este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără expertiză mecanică elaborată, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc pe Volkswagen Transporter 5

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter 5 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa cei mai importanți declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volkswagen Transporter 5 care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 5 care nu mai accelerează

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volkswagen Transporter 5 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию