Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 4 nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți vara, fie că vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima vreme. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un Volkswagen Transporter 4 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, ne vom uita la diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volkswagen Transporter 4 și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Volkswagen Transporter 4 NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Transporter 4

Unul dintre semnele destul de generale care te poate avertiza asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă în interiorul mașinii ai un miros de mucegai sau de umezeală și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sugerăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 4.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter 4

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat defect este că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există vreun zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter care rămâne aprins

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de dificil de observat fără cunoștințe mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există mai multe cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc pe Volkswagen Transporter 4

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volkswagen Transporter 4 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Transporter 4 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm cei mai importanți declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volkswagen Transporter 4 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Transporter 5?

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volkswagen Transporter 4 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector