Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volkswagen Golf 3 nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit recent o caracteristică aproape necesară. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volkswagen Golf 3 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volkswagen Golf 3 și, în final, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Volkswagen Golf 3 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Volkswagen Golf 3 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Golf 3

Unul dintre indiciile destul de generale care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi permanent sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volkswagen Golf 3.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Golf 3

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat defect este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica orice zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Golf 8?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără cunoștințe mecanice avansate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai producă frig. Există mai multe cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volkswagen Golf 3

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volkswagen Golf 3 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Golf 3 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa cauzele principale ale unui sistem de aer condiționat Volkswagen Golf 3 care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Golf 3, nu ezitați să consultați articolul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Golf 6?

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volkswagen Golf 3 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Golf 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Golf 3.

Legătura cu publicația principală