Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Chevrolet City Express meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Chevrolet City Express nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Chevrolet City Express și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Chevrolet City Express NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica faptul că aerul condiționat al Chevrolet City Express nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Chevrolet City Express

Unul dintre indiciile destul de comune care te pot informa despre faptul că aerul condiționat nu funcționează este dacă în interiorul mașinii tale ai un miros de mucegai sau de umezeală și da, un miros urât poate fi un avertisment asupra unui sistem de aer condiționat defect, poate fi permanent sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sfătuim să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Chevrolet City Express.

Weiterlesen:
Volanul blocat pe Chevrolet City Express, ce pot face?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Chevrolet City Express

Unul dintre celelalte simptome care vă pot informa asupra unui aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica orice zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de identificat fără abilități mecanice avansate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai producă frig. Există mai multe cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Chevrolet City Express

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Chevrolet City Express să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Chevrolet City Express CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem motivele principale ale unui sistem de aer condiționat Chevrolet City Express care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Chevrolet Express?

Primul pas, înainte de a executa orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Chevrolet City Express, nu ezitați să vă uitați la articolul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Chevrolet City Express costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet City Express, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet City Express.

Legătura cu publicația principală