Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Cadillac-ul meu XT5 nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule este acum o caracteristică aproape necesară în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Cadillac XT5 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Cadillac XT5 și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Cadillac-ul MEU XT5 NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al Cadillac-ului tău XT5 nu mai răcește.

Miros urat de aer condiționat la aerul meu Cadillac XT5

Unul dintre semnele destul de generale care vă pot avertiza asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi permanent sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Cadillac XT5.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Cadillac XT5, ce să faci?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Cadillac XT5

Unul dintre celelalte semne care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat defect este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica orice zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de identificat fără cunoștințe mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există mai multe cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Cadillac-ul meu XT5

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Cadillac-ul tău XT5 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Cadillac-ul MEU XT5 CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem motivele principale ale unui sistem de aer condiționat Cadillac XT5 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Cadillac-ul meu XT5, ce pot face?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Cadillac-ului dvs. XT5, nu ezitați să consultați conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Cadillac XT5 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Cadillac XT5, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac XT5.

Legătura cu publicația principală