Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Cadillac-ul meu Escalade nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule este acum o caracteristică aproape necesară recent. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Cadillac Escalade nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Cadillac Escalade și, în final, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE NU MAI ESTE RECE AERUL CONDIȚIONAT DIN Cadillac-ul Escalade MEU?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot explica faptul că aerul condiționat al Cadillac-ului tău Escalade nu se mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Cadillac Escalade

Unul dintre indicii destul de comune care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect. , poate fi de durată sau prezentă doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la acest eșec, vă recomandăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Cadillac Escalade.

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE Cadillac Escalade

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza asupra unui aparat de aer condiționat defect este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Cadillac Escalade?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără cunoștințe mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există câteva motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Cadillac-ul meu Escalade

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Cadillac-ul tău Escalade să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Cadillac-ul meu Escalade CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut descoperi principalii declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Cadillac Escalade care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Cadillac-ului dvs. Escalade, nu vă gândiți de două ori pentru a consulta articolul nostru dedicat pe acest subiect.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Cadillac Escalade, ce pot face?

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Cadillac Escalade costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Cadillac Escalade, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac Escalade.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector