Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Cadillac-ul meu DTS nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Cadillac DTS nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în acest articol. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Cadillac DTS și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Cadillac-ul DTS MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al Cadillac-ului dvs. DTS nu mai răcește.

Miros urat de aer condiționat în aerul meu Cadillac DTS

Unul dintre indicațiile destul de frecvente care vă pot alerta asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi de durată sau prezentă doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la această defecțiune, vă sfătuim să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Cadillac DTS.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Cadillac DTS

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat care nu funcționează este că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomot suspect). Acest zgomot ar putea dezvălui un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe Cadillac CTS?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără expertiză mecanică avansată, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există mai multe motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Cadillac-ul meu DTS

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Cadillac DTS să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Cadillac DTS MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem motivele principale ale unui sistem de aer condiționat Cadillac DTS care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Cadillac CTS?

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Cadillac-ului DTS, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Cadillac DTS costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Cadillac DTS, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac DTS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector