Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Cadillac-ul meu CTS nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape necesară în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat într-un Cadillac CTS nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, ne vom uita la diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Cadillac CTS și, în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a remedia această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Cadillac CTS MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Cadillac-ului dvs. CTS nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Cadillac CTS

Unul dintre indicațiile destul de de bază care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect , poate fi permanent sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Cadillac CTS.

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE Cadillac CTS

Unul dintre celelalte indicații care vă pot înștiința cu privire la un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există vreun zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Cadillac CTS?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de dificil de identificat fără abilități mecanice avansate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există mai multe cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Cadillac-ul meu CTS

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Cadillac CTS să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Cadillac CTS MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm cele mai importante motive ale unui sistem de aer conditionat Cadillac CTS care nu se mai raceste, iti vom prezenta diferitele solutii disponibile. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Cadillac-ul meu DTS, ce să fac?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Cadillac-ului dvs. CTS, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Cadillac CTS costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Cadillac CTS, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac CTS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector