Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Volkswagen Touran-ul meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini este acum o caracteristică aproape necesară recent. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volkswagen Touran nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat al Volkswagen Touran și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA MEU Volkswagen Touran NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot explica faptul că aerul condiționat al Volkswagen Touran nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Touran

Unul dintre indicii destul de de bază care vă poate anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect. , poate fi permanent sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la acest eșec, vă sfătuim să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volkswagen Touran.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Touran

Unul dintre celelalte simptome care vă pot avertiza că un aparat de aer condiționat nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 nu merge

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de identificat fără cunoștințe mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există mai multe motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volkswagen Touran-ul meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat la Volkswagen Touran să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Touran MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut descoperi cele mai importante motive ale unui sistem de aer condiționat Volkswagen Touran care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați pagina noastră dedicată conținutului pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran 3?

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat la Volkswagen Touran costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector