Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Opel Meriva meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat la un Opel Meriva nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această pagină. În primul rând, ne vom uita la diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Opel Meriva și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT ÎN Opelul MEU Meriva NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al Opel Meriva dumneavoastră nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Opel Meriva

Unul dintre indiciile destul de cunoscute care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la acest eșec, vă sugerăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Opel Meriva.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Opel Meriva meu?

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE Opel Meriva

Unul dintre celelalte indicații care vă pot informa cu privire la un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără abilități mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există mai multe motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Opel Meriva meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Opel Meriva dumneavoastră să nu mai fie rece doar pentru că sistemul dumneavoastră de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Opel Meriva MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm motivele principale ale unui sistem de aer condiționat Opel Meriva care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Opel Meriva care nu mai accelerează

Primul pas, înainte de a executa orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Opelului Meriva dvs., nu vă gândiți de două ori să vă uitați la articolul nostru dedicat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Opel Meriva costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Opel Meriva, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Meriva.

Legătura cu publicația principală