Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Nissan Xterra mea nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Nissan Xterra nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. Mai întâi, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Nissan Xterra și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Nissan Xterra MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Nissan Xterra nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Nissan Xterra

Unul dintre indiciile destul de generale care vă pot alerta asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi de durată sau prezentă doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la acest eșec, vă recomandăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Nissan Xterra.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Nissan Xterra mea?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Nissan Xterra

Unul dintre celelalte semne care vă pot avertiza că un aparat de aer condiționat nu funcționează este că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de identificat fără cunoștințe mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Nissan Xterra mea

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Nissan Xterra să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va determina declanșarea dispozitivului.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Nissan Xterra MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm cele mai importante motive ale unui sistem de aer condiționat Nissan Xterra care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că dorința de a efectua singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Nissan Xterra, ce să faci?

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Nissan Xterra, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Nissan Xterra costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Nissan Xterra, aruncați o privire la categoria Nissan Xterra.

Legătura cu publicația principală