Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Chevrolet Equinox-ul meu nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule este acum o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Chevrolet Equinox nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în acest articol. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Chevrolet Equinox și, în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Chevrolet Equinox-ul MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica că aerul condiționat al Chevrolet Equinox nu se mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Chevrolet Equinox

Unul dintre indicii destul de de bază care vă poate avertiza că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sugerăm să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Chevrolet Equinox.

Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Chevrolet Equinox?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Chevrolet Equinox

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomot suspect). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de identificat fără cunoștințe mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există mai multe cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Chevrolet Equinox

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Chevrolet Equinox să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Chevrolet Equinox CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm principalii declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Chevrolet Equinox care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Chevrolet Equinox, ce pot face?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Chevrolet Equinox, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la articolul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Chevrolet Equinox costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Chevrolet Equinox, aruncați o privire la categoria Chevrolet Equinox.

Legătura cu publicația principală