Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Audi Q7 meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit o caracteristică aproape necesară în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Audi Q7 nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Audi Q7 și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Audi Q7 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot explica că aerul condiționat al Audi Q7 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT la aerul meu Audi Q7

Unul dintre indicațiile destul de cunoscute care vă pot avertiza asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la această defecțiune, vă recomandăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Audi Q7.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Audi Q7

Unul dintre celelalte indicații care vă pot înștiința la un aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea dezvălui un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Unde este demarorul la Audi Q7?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai producă frig. Există mai multe cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Audi Q7 meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Audi Q7 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Audi Q7 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem cele mai importante cauze ale unui sistem de aer condiționat Audi Q7 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparațiile nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Audi Q7, ce să faci?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Audi Q7, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat la Audi Q7 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Audi Q7, aruncați o privire la categoria Audi Q7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector