Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Audi Q2 meu nu mai este rece

Dacă vrei să te răcori în lunile de vară sau să te ajuți iarna să cureți ceața de pe parbriz, aerul condiționat în mașini este acum o caracteristică aproape obligatorie în ultima vreme. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Audi Q2 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Audi Q2 și, în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Audi Q2 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica că aerul condiționat al Audi Q2 nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT la aerul meu Audi Q2

Unul dintre indiciile destul de generale care vă pot alerta asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect, poate fi perpetuu sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sugerăm să citiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Audi Q2.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Audi Q2

Unul dintre celelalte simptome care vă pot avertiza că un aparat de aer condiționat nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea dezvălui un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Audi Q2 meu?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de identificat fără expertiză mecanică complexă, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există câteva cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Audi Q2 meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Audi Q2 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Audi Q2 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut să-l vedem cele mai importante cauze ale unui sistem de aer condiționat Audi Q2 care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Audi Q2 meu?

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Audi Q2, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat la Audi Q2 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Audi Q2, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi Q2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector