Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Audi E-Tron meu nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți în lunile de vară, fie să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Audi E-Tron nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în acest articol. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Audi E-Tron și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA MEU Audi E-Tron NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Audi E-Tron nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Audi E-Tron

Unul dintre indicatorii destul de generali care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect , poate fi permanent sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sugerăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Audi E-Tron.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Audi E-Tron

Unul dintre celelalte semne care vă pot înștiința la un aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Audi E-Tron al meu?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de identificat fără expertiză mecanică complexă, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există câteva cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Audi E-Tron meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Audi E-Tron să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Audi E-Tron MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa cei mai importanți declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Audi E-Tron care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Chiar și așa, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Audi E-Tron

Primul pas, înainte de a executa orice remediere majoră, curățați aerul condiționat al Audi E-Tron, nu ezitați să consultați conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Audi E-Tron costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Audi E-Tron, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi E-Tron.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector