Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Alfa Romeo Gt mea nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule devine o caracteristică aproape necesară în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat la un Alfa Romeo Gt nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Alfa Romeo Gt și, în final, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DIN Alfa Romeo Gt MEA NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot explica că aerul condiționat al Alfa Romeo Gt dvs. nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Alfa Romeo Gt

Unul dintre semnele destul de obișnuite care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect. , poate fi perpetuu sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la această defecțiune, vă sfătuim să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Alfa Romeo Gt.

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE Alfa Romeo Gt

Unul dintre celelalte simptome care vă pot anunța asupra unui aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Alfa Romeo Gt care rămâne aprinsă

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de dificil de identificat fără cunoștințe mecanice avansate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai răcește. Există mai multe cauze posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Alfa Romeo Gt mea

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Alfa Romeo Gt să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Alfa Romeo Gt MEA CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem principalii declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Alfa Romeo Gt care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Alfa Romeo Gt mea?

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Alfa Romeo Gt, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Alfa Romeo Gt costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Alfa Romeo Gt, nu ezitați să consultați categoria noastră Alfa Romeo Gt.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector