Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Alfa Romeo Giulietta mea nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la o Alfa Romeo Giulietta nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Alfa Romeo Giulietta, iar în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a remedia această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA ALFA Romeo Giulietta MEA NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica faptul că aerul condiționat al Alfa Romeo Giulietta ta nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Alfa Romeo Giulietta

Unul dintre indicațiile destul de generale care vă pot alerta asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect. , poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la această defecțiune, vă sugerăm să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Alfa Romeo Giulietta.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Alfa Romeo Giulietta

Unul dintre celelalte indicații care vă pot înștiința la un aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (simțiți-vă liber să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există vreun zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Alfa Romeo Giulietta?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai producă frig. Există mai multe cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Alfa Romeo Giulietta mea

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Alfa Romeo Giulietta ta să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE Alfa Romeo Giulietta MEA CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa motivele principale ale unui sistem de aer condiționat Alfa Romeo Giulietta care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Alfa Romeo Giulietta, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Alfa Romeo Giulietta mea?

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii aceasta va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 de euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Alfa Romeo Giulietta costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Alfa Romeo Giulietta, nu ezitați să consultați categoria noastră Alfa Romeo Giulietta.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector