Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Alfa Romeo Giulia mea nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit o caracteristică aproape necesară în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat la o Alfa Romeo Giulia nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această pagină. În primul rând, ne vom uita la diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Alfa Romeo Giulia, iar în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA MEA Alfa Romeo Giulia NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica că aerul condiționat al Alfa Romeo Giulia dumneavoastră nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Alfa Romeo Giulia

Unul dintre indicatorii destul de de bază care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi un remediu la această defecțiune, vă recomandăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Alfa Romeo Giulia.

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE Alfa Romeo Giulia

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Motorul Alfa Romeo Giulia zdrăngănește când este rece

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără expertiză mecanică complexă, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la faptul că aerul condiționat nu mai generează frig. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Alfa Romeo Giulia mea

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat de la Alfa Romeo Giulia ta să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Alfa Romeo Giulia MEA CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa cei mai importanți declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Alfa Romeo Giulia care nu se mai răcește, vă vom prezenta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Alfa Romeo Giulia

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Alfa Romeo Giulia, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la pagina noastră de conținut dedicată acestui subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe Alfa Romeo Giulia costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Alfa Romeo Giulia, nu ezitați să consultați categoria noastră Alfa Romeo Giulia.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector