Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat de la Acura TL-ul meu nu mai este rece

Indiferent dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini a devenit o caracteristică aproape necesară în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Acura TL nu mai este rece? Tocmai aceasta este întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Acura TL și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Acura MEA TL NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al Acura TL dumneavoastră nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Acura TL

Unul dintre indicatorii destul de generali care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect , poate fi perpetuu sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi o soluție la această defecțiune, vă sfătuim să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Acura TL.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Acura TL, ce să fac?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Acura TL

Unul dintre celelalte indicații care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de dificil de observat fără abilități mecanice elaborate, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există mai multe cauze posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Acura TL

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Acura TL să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Acura TL MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm Cele mai importante cauze ale unui sistem de aer condiționat Acura TL care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparațiile nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Acura TL, ce pot face?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Acura TL, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Acura TL costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Acura TL, aruncați o privire la categoria Acura TL.

Legătura cu publicația principală