Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Acura ILX care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Acura ILX și nu puteți identifica de unde vine, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți soluții la aceste complicații. Dacă în situația dvs., dvs Acura ILX se oprește în timpul conducerii , trebuie să fii mai mult decât îngrijorat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește în timp ce conduceți poate aduce o mulțime de probleme diferite, așa că încercați să le verificați pe toate din punctul de vedere al modului în care se comportă Acura ILX atunci când moare. in timp ce conduci. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate componentele care au fost descoperite a fi în cauză și cauza eșecului lor atunci când Acura ILX moare în timpul conducerii.

Acura ILX CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PIESELE IMPLICATE

De fapt, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre originea Acura ILX care moare în timpul conducerii. Examinați toate elementele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care generează multe bătăi de cap șoferilor. Într-adevăr, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau din cauza unei conduceri „liniștite” a Acura ILX. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet înfundat, la o pierdere a puterii și, posibil, la o blocare la ralanti. Parcurgeți acest ghid detaliat pentru problemele supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Acura ILX se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să verificați sistemul dvs. electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit sau un circuit electric complet întrerupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai complicate motive de detectat… Vă sugerăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, cu toate acestea veți avea cu siguranță pentru a contacta un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Acura ILX, ce să fac?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Acura ILX. Dacă motorul Acura ILX se oprește brusc când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai logice motive, fără combustibil, motorul se oprește. Adesea, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Indiferent de tehnică, Acura ILX s-ar putea opri în timpul conducerii.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca cea descoperită înainte, totuși, în acest scenariu este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Acura ILX pot să iasă din funcțiune sau să vă dezactiveze complet injecția de combustibil. O problemă cu injecția va apărea în majoritatea cazurilor când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în special în ceea ce privește comutatorul său de aprindere, ocazional vă va cauza probleme și va face ca Acura ILX să se oprească în timp ce conduceți. Acest element, care este necesar pentru pornirea autovehiculului dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica funcționarea normală a Acura ILX-ul dvs. în cazul în care se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cauză principală a unui Acura ILX se oprește în timpul conducerii este bobina de aprindere. Această origine este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Acura ILX al meu?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Acura ILX, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta părțile principale ale motorului tău.

Dacă mai aveți întrebări despre Acura ILX, nu ezitați să consultați categoria noastră Acura ILX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector